Felhasználási feltételek

Weboldal adatai

A mennyitkeres.hu weboldal szolgáltatója a Larskol Tanácsadók Kft. Pontos, jogszabályok által meghatározott adatai:

Székhely: 1164 Budapest, Etelköz u. 19.
Adószám: 14330214-2-42
Telefonszám: 06-20-3292651
E-mail: info@larskol.hu

Adatkezelési szabályok

A felhasználók jelen felhasználási feltételek elfogadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy a kalkuláció során megadott adatokat a honlap szolgáltatója rögzítse és azokat az Adatkezelési Szabályzatában rögzített módon felhasználja.

Szerzői jogi nyilatkozat

A mennyitkeres.hu honlapon megjelenő tartalom, így a letölthető és megvásárolható dokumentumok, cikkek, az előadások, a honlap grafikája vagy bármely más szerzői mű (a továbbiakban: “mű”) szerzői jogi oltalom alatt áll. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a honlap tulajdonosa és egyben üzemeltetője (Larskol Kft.) jogosult.

Bármely tartalom engedély nélküli felhasználása sértheti a szerzői jogot, a szellemi alkotások jogát, valamint  tulajdonhoz fűződőjogokat. A Honlapon található  anyagok kizárólag saját használatra tölthetőek vagy másolhatók, kereskedelmi felhasználásuk semmilyen formában  nem engedélyezett. A nem kereskedelmi használat során sem lehet megváltoztatni azon különféle jelzéseket, amelyek a tulajdonos személyére utalnak. A Honlap bármely tartalmi elemének (szöveg, kép stb.) továbbítása, megosztása, másolása, újra kiadása, feltöltése, egyéb közzététele kereskedelmi céllal, vagy a tartalom bármilyen módosítása csak az Üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet. A webáruházban árult művek felhasználására csak a vásárló szervezet (vagy személy) jogosult, harmadik félnek tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. Semmilyen formában sem engedélyezett amennyitkeres.hu oldalon található és onnan letöltött anyagok többszörözése vagy tárolása elektronikus adattárban.

Ez a szolgáltatás az Európai Bizottság ESCO osztályozási rendszerén alapul.

Egyéb feltételek

A mennyitkeres.hu weboldal használata feltételezi a felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Weboldalunkat nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba van az internetes hálózatban, ami megakadályozza honlapunk akadálytalan működését és a vásárlást.

A weboldal üzemeltetője szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Az üzemeltető nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely látogató rovására történt csalás miatt.

Abban az esetben, ha a látogató bármilyen formában megsérti a felhasználásifeltételekben rögzített szabályokat, az üzemeltető szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját.

Ajánlja ismerősének!